Betalen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Betalen via een overschrijving op onze rekening

U kiest voor een vooruitbetaling op onze bankrekening: deze betaalmethode brengt géén extra kosten met zich mee voor U.
Zodra u de bestelling heeft afgerond, zal u automatisch een bevestigingsmail van ons krijgen met het overzicht van uw bestelling, de gekozen verzendoptie en de betalingsmethode.
Op deze opdrachtbevestiging staan tevens het bestelnummer en onze bankgegevens vermeld (IBAN en BICC nr); Zodra het geld bij ons op de rekening staat, krijgt u wederom een mail van ons dat het geld binnen is, en zal uw bestelling verder behandeld worden.

Online betalen met uw bankkaart of creditcard

U kan bij iKitchen.be ook online uw aankopen vooruitbetalen met uw vertrouwde bankkaart of creditcard. Online betalen dat is snel, makkelijk en veilig uw online aankopen doen.
Bij veel creditcard-maatschappijen is uw aankoop tevens tot 180 dagen verzekerd (afhankelijk van uw creditcard maatschappij). Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

iKitchen.be accepteert momenteel de bankkaarten van Bancontact, ING, Belfius, KBC, CBC, Maestro en voor de creditcards Mastercard en Visa.
Alle betalingen via bank-en creditcards worden voor ons gedaan en gecontroleerd door Ogone, die tevens de uitgebreide expertise en beveiliging in huis hebben zodat u veilig kan betalen.

Wanneer het niet lukt om een betaling te voltooien, dan kan u contact met ons opnemen of het bedrag van uw bestelling vooraf overschrijven op onze rekening. Wij doen dan verder het nodige.

 

iKitchen.be is door BE-commerce gecheckt en goedgekeurd.Bekijk hier het certificaat van iKitchen.be

Het BeCommerce kwaliteitslabel is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet.
BeCommerce is opgericht in 2005.

Het BeCommerce Kwaliteitslabel toont aan dat een bedrijf de BeCommerce Label Code respecteert en dat de e-commerce site gecertificeerd werd door een onafhankelijke organisatie, met name Bureau Veritas. Met het BeCommerce kwaliteitslabel laten leden de consument zien dat zij een betrouwbare en veilige manier van online winkelen bieden.

 

Keer terug naar de vorige pagina