U bestelling wordt ook aan huis geleverd.

Levertijd

Wanneer u een bestelling plaatst is de levertermijn afhankelijk van een aantal factoren.
Bij voorradige producten is de levertijd afhankelijk van de gekozen lever-en betaalmethode mogelijk vanaf 1 werkdag. De levertijd heeft onder andere te maken met de gekozen toegevoegde diensten bij levering en de openingsdagen en uren van onze geselecteerde afhaalpunten bij afhalen. De leveringen zullen standaard gebeuren op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur.
Opgegeven levertijden zijn ALTIJD informatief en NIMMER bindend.

Bij niet-voorradige artikelen zullen wij de verwachte leverdatum bij uw bestelling vermelden.
De verwachte leverdatum baseren wij op de indicaties van de toeleverancier. Hier kunnen door ons geen garanties op worden afgegeven.

Wij verlenen graag onze medewerking bij het zoeken naar een alternatief product wanneer de levertijd te lang op zich laat wachten.
Vanzelfsprekend kan u er dan ook voor kiezen om de bestelling in samenspraak te laten vervallen.

Leveringen

   Momenteel loopt er een tijdelijke actie op onze transportkosten.
   Bekijk hier de actievoorwaarden.


Pakketdienst voor kleine pakketten tot 10kg (bruto pakketgewicht)

Voor kleine pakketten wordt gebruik gemaakt van bPost pakketservice. Een pakket versturen met bPost is een complete en betrouwbare service. Het pakket komt vrijwel altijd de volgende dag bij de geadresseerde aan. Het verzenden binnen België van kleine pakketjes kost maximaal € 9,75. En wanneer u meer dan 1 product bestelt, zoeken we direct voor uw bestelling de goedkoopste verzendmethode. Voor Nederland geldt een toeslag van € 10,00. U ontvangt bij verzending uw factuur per mail. bPost pakketdienst zal altijd 2 afleverpogingen ondernemen en u heeft daarna de mogelijkheid om gedurende 3 weken het pakket op het postkantoor in uw buurt af te halen.

Pakketdienst voor grote colli's van +10kg

Standaard levering

Voor grote apparaten wordt gebruik gemaakt van een colli leverdienst. De standaard leverservice kost binnen België is maximaal € 41,50. Bij iKitchen.be heeft u ook voordeel in het verzenden, want op veel bezorgingen krijgt u standaardkorting op de leverkosten. En wanneer u meer dan 1 artikel bestelt, zoeken we direct voor uw bestelling de goedkoopste verzendmethode. Voor Nederland geldt een toeslag van € 24,00. Het apparaat wordt hiervoor aan huis geleverd. De bestelling wordt bij uw voordeur afgegeven mits deze zonder trappen te bereiken is (de 1ste gelijkvloerse dorpel). iKitchen verzoekt haar klanten direct contact op te nemen wanneer anders blijkt. U ontvangt de avond voor levering, of op de ochtend van levering een SMS of e-mail van de colli leverdienst met de verwachte aankomsttijd van de chauffeur.

In huis levering

Voor leverservice in-huis wordt € 12,50 extra in rekening gebracht. Het door u bestelde apparaat zal tot maximaal 2 etages omhoog worden gebracht. Amerikaanse koelkasten worden niet getild. Deze service dient echter steeds vooraf bij bestelling doorgegeven te worden.

Levering buiten de voorziene uren (enkel voor grote colli's +10kg)

Tevens bestaat de mogelijkheid om de optie “levering buiten de voorziene uren” te nemen. Dan wordt er door u aangegeven wanneer u de levering kan ontvangen.
De mogelijkheden reiken als volgt: iedere werkdag tussen 17:00 uur en 21:00 uur en op zaterdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur.
Voor een meerprijs van 20,00€ op de standaard levering kiest u deze optie. Er zal dan steeds vooraf met U contact opgenomen worden door de chauffeur wanneer u de levering kan verwachten.

Inbouwservice

U  kan uw inbouwapparaat ook vakkundig laten inbouwen door iKitchen.be *** (op voorwaarde dat het gekozen apparaat of toestel exact dezelfde afmetingen en inbouwvereisten heeft als uw bestaande apparaat). Deze specificaties moeten steeds door de klant-koper zelf gecontroleerd worden. Bij twijfel kan u contact opnemen via de helpdesk: 089 500 706, vanuit het buitenland belt u +32 89 500 706 of shop@ikitchen.be.

Na het bestellen van een product zorgen wij ervoor dat uw bestelling bij onze ervaren plaatsingsfirma afgeleverd wordt. Vervolgens nemen zij contact met u op om een afspraak te maken. Voor een meerprijs van € 90,00 op de standaard-levering heeft u dus een werkend, aangesloten en ingebouwd apparaat. Bij de inbouwservice wordt namelijk naast het leveren van uw artikel ook uw product uitgepakt, op de gewenste plaats gezet (mits vrij toegankelijk), aangesloten op bestaande wandcontactdoos, ingebouwd en wordt het verpakkingsmateriaal meegenomen. Deze service dient echter steeds vooraf bij bestelling doorgegeven te worden.

Retour nemen oude apparaat

Wij bieden u de service om uw oude grote inbouwapparaat (zelfde aard apparaat als levering van nieuwe) gratis te laten meenemen en om deze op een milieuvriendelijke wijze te verwerken. Als aanbieder van een oud apparaat wordt u vriendelijk verzocht om deze leeg, dus ook volledig zonder water en afgekoppeld bij de voordeur aan te leveren. De chauffeur kan het oude apparaat niet meenemen wanneer deze het apparaat nog moet afkoppelen, demonteren of naar beneden moet tillen. Het retournemen van een oud inbouwapparaat geldt voor de standaard-levering, in huis levering, levering buiten de voorziene uren en inbouwservice. Deze service dient echter steeds vooraf bij bestelling doorgegeven te worden. Aangezien wij voor de kleine pakketten tot 10kg mogelijk met een andere leverdienst werken, kunnen wij voor de kleine apparaten géén retourservice aanbieden.